Dunia

Umobile Prepaid Mempunyai Bonus Kredit Percuma!

Ramai yang masih tidak tahu kelebihan prepaid masing-masing, maka kepada pelangan umobile anda bernasib baik kerana mempunyai bonus kredit percuma mengikut terma dan syarat.Tidak semua yang berminat untuk menggunakan postpaid begitu juga prepaid kerana mempunyai citarasa masing-masing.


Akan tetapi pelangan prepaid tidak ketinggalan iaitu pihak umobile sentiasa mengemaskini pelan dan benefit mereka untuk kepuasaan pelangan.Benefit bonus kredit percuma ini sudah lama cuma masih ada pelangan yang tidak percaya apabila pihak umobile menghantar pesanan ringkas (sms) menyuruh untuk menebus.


Pula tu boleh dikatakan pelangan malas untuk periksa pelan atau benefit terkini di syarikat telco masing-masing.


Kepada yang masih belum tahu, syarikat telekomunikasi Umobile menyediakan bonus kredit percuma kepada pengguna yang melakukan topup melebihi had yang ditetapkan.


Bonus kredit info

Topup melebihi had yang ditetapkan layak menebus kredit percuma seperti dibawah.Benefit diatas layak kepada pelangan aktif prepaid umobile melebihi 4 bulan. Cara tebus adalah dengan dial *228*1*3# atau layari www.u.com.my/rewards untuk keterangan lanjut.


Share this:

 
Hakcipta © 2017- Redahjer.com | Dimiliki Oleh Dimensi Teknologi Bumi Niaga(1859511-H)